Ga naar de film bij Pathé

Ga jij graag naar de film? Breng dan nadat je bij ons hebt gegeten een bezoekje aan de bioscoop. De Pathé vindt je op 3 minuten lopen van restaurant ‘t Pakhuis in Helmond.


Ga naar het Filmhuis

Voor goede en culturele films breng je een bezoek aan het Filmhuis Helmond. Het filmhuis vindt je op 15 minuten lopen van restaurant ‘t Pakhuis in Helmond. Bezoek de website van Filmhuis Helmond.


Bezoek het winkelcentrum

Het winkelcentrum van Helmond is in de loop der jaren flink veranderd. U vindt er alle winkels die u van een stad mag verwachten. Het winkelcentrum van Helmond vindt u op 1 minuut lopen van restaurant ‘t Pakhuis.

Bezoek het Edah museum

In dit kleine museum stap je terug in de tijd. Je komt hier alles te weten over de distributie van levensmiddelen van zo’n 100 jaar geleden. Het Edah museum vindt u op 8 minuten lopen van restaurant ‘t Pakhuis in Helmond. Bezoek de website van het Edah museum.


Ga naar het Annatheater

In het Annatheater valt veel te zien en te beleven. Naast de eigen theatervoorstellingen kun je hier ook zelf workshops en cursussen volgen. Het Anna Theater vindt u op 15 minuten lopen van restaurant ‘t Pakhuis in Helmond. Bezoek de website van het Anna theater.


Bezoek het Jan Visser museum

Het Jan Visser Museum is gericht op het landbouwverleden tot voor de mechanisatie. Het Jan Visser Museum vindt u op 15 minuten rijden van restaurant ‘t Pakhuis in Helmond. Bezoek de website van het Jan Visser museum.


Ga naar dierentuin dierenrijk

In Dierenrijk maak je kennis met de leukste én lelijkste dieren van Europa en daarbuiten. Zo zijn er de bruine beren en lynxen in de Alpen, wisenten en wilde zwijnen in het Oerbos en de Aziatische olifanten.  Het Dierenrijk vindt u op 20 minuten rijden van restaurant ‘t Pakhuis in Helmond. Bezoek de website van het Dierenrijk.Pakhuis Helmond

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 15:00 - 00:00 u
Woensdag 15:00 - 00:00 u
Donderdag 15:00 - 00:00 u
Vrijdag 12:00 - 01:00 u
Zaterdag 12:00 - 01:00 u
Zondag 12:00 - 00:00 u

Contact

Locatie: Restaurant 't Pakhuis

Havenweg 4a/4b

5701 RS Helmond

 

Telefoon: 0492-520188

E-mail: info@pakhuis-helmond.nl

 

Deel ons

Volg onsDeze site wordt beheerd door:

 

Webmaster